Skip to main content

Uitslag zawa rally 2023

Zaterdag 7 oktober vond onze jaarlijkse ZaWa rally plaats met als grote oefening brand bij de fa. Havik in Middelie. Op de posten Ilpendam, Volendam, Broek in Waterland, Purmerend en Oosthuizen vonden leerzame en ook ludieke oefeningen plaats waaraan de 9 deelnemende ploegen veel plezier hebben beleefd.
Natuurlijk moest er ook een winnaar uit de bus komen.

Ondanks veel tegenstand van de andere ploegen was het Assendelft die als eerste eindigde. Volendam was tweede en Krommenie derde. Dit houdt in dat Assendelft volgend jaar weer aan de beurt is om de Grote oefening en de prijsuitreiking te organiseren. Tenzij er een andere post is die zegt dat doen wij graag, net als dit jaar de post Kwadijk heeft gedaan.

Ook was dit helaas de laatste keer dat Andre Hottentot het vele papierwerk en nog veel meer hand-en spandiensten voor de ZaWa rally gedaan heeft. Na meer dan 25 jaar zich meer dan verdienstelijk ingezet te hebben vind hij het tijd worden om het stokje over te dragen. Wij zijn Andre zeer erkentelijk voor het vele werk wat hij, vaak nog op het laatste nippertje door o.a. afzeggingen, heeft gedaan voor de Brandweer Vereniging Zaanstreek-Waterland.

Op een later moment zullen we zeker Andre gepast bedanken.