Jaarvergadering mager bezocht

IMG 0024 kleinWoensdag 19 augustus heeft het bestuur de jaarlijkse ledenvergadering gehouden in de grote vergaderruimte van post Wormer. Met een opkomst van zo'n 18 personen konden we ons prima aan de Covid-19 maatregelen houden maar we misten toch wel de aanwezigheid van een afvaardiging van een groot aantal posten. Ondanks deze afwezigheid was het voor het bestuur een constructieve vergadering. We hebben met de aanwezigen een prima gesprek gevoerd over de nut en noodzaak van de vereniging en de wijze waarop wij onze activiteiten moeten communiceren.

We hebben de communicatie de afgelopen jaren op een aantal manieren geprobeerd maar het blijft lastig om een ieder te bereiken en dan nog zover te krijgen om deel te nemen aan de activiteiten die door de BVZW worden georganiseerd. De leden hebben het tegenwoordig nu eenmaal drukker in de prive sfeer en dat zien wij terug in de deelname. Ondanks dit gegeven kregen wij wel de volledige steun van de aanwezigen om vooral door te gaan met het organiseren van leuke activiteiten en dat gaan wij natuurlijk doen.

Dit jaar is het alleen een bijzonder jaar geworden, de Covid-19 maatregelen beletten ons om de "normale" activiteiten te organiseren maar ook een alternatief wordt niet enthousiast ontvangen dus hebben wij besloten alle activiteiten voor 2020 af te gelasten. Met uitzondering van het volleybaltoernooi in december, die houden we nog even als optie vast maar als blijkt dat er aanpassingen noodzakelijk zijn vanwege de dan geldende maatregelen dan laten wij dat weten.

Jean-Luc Kanters is afgetreden als voorzitter van de vereniging. In verband met een verandering van functie bij zijn werkgever heeft hij daar alle tijd nodig en kan hij zich niet meer volledig inzetten binnen het bestuur. Jan van der Blom bedankte Jean-Luc namens het gehele bestuur voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenste hem veel succes bij zijn nieuwe job. Binnen het bestuur wordt een nieuwe voorzitter gekozen maar wel met de nadrukkelijke vraag aan de aanwezige leden om eens rond te kijken of er binnen de posten misschien wel mensen zijn die het bestuur willen komen versterken. We doen hierbij dan ook een oproep aan met name de posten aan de Waterlandse kant van de regio maar natuurlijk is iedereen welkom.

Zo rond 21.00 uur werd de avond afgesloten met een drankje aangeboden door het bestuur. Het bestuur dankt de aanwezigen voor hun komst en inbreng tijdens de vergadering.