Nieuwe bestuur gekozen

Nieuwe bestuurOp donderdag 14 april vond de oprichtingsvergadering van de nieuwe brandweervereniging plaats. Tijdens deze vergadering hebben we afscheid genomen van een aantal niet herkiesbare bestuursleden. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de beide "oude" verenigingen Zaanse bond en VB Waterland.

Lau Koopman, Jaap de Boer en Cees Goede hadden zich voorgenomen om tot de oprichting van de nieuwe vereniging te blijven helpen om de basis van de organisatie vorm te geven, waarvoor onze dank. De heren hebben in ieder geval wel aangegeven dat zij nog lang niet stoppen met ondersteunen waar dit nodig is, het is nog veel te leuk om dingen te organiseren aldus Jaap en Lau.

Afgelopen dinsdag heeft het nieuwe bestuur de functies besproken en verdeeld. Het bestuur bestaat nu uit de volgende personen:
Het bestuur heeft er erg veel zin in en zal de komende tijd van zich laten horen. Er staan in ieder geval nog behoorlijk wat af te handelen zaken op het programma. Uiteraard zullen wij jullie via deze weg en de nieuwe website op de hoogte houden. Indien jullie nog leuke activiteiten weten die passen in de doelstelling van onze vereniging dan staan wij zeer zeker open voor deze suggesties. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedankt voor het gestelde vertrouwen in ons nieuwe bestuur.