Oliebollentoernooi 2019

Maandagavond 9 december was het zover. In de Sporthal van Oostzaan werd door 12 ploegen van de brandweer Zaanstreek-Waterland, één ploeg van de meldkamer en één gastploeg uit Heemskerk fanatiek tegen elkaar gevolleybald.
Elke ploeg heeft maar liefst 6 wedstrijden van een kwartier gespeeld. Tussen de partijen door kon er genoten worden van heerlijke oliebollen en drankjes naar keuze. De meeste wedstrijden gingen in punten gelijk op waardoor de spanning af en toe hoog opliep.

Na het tellen van de punten bleek dat de ploegen van de Botenmakersstraat en Heemskerk om de derde en de vierde plaats gingen spelen. Oostzaan 1 en Purmerend 1 gingen de strijden aan om de eerste plaats. En dat ging niet zomaar. Speciaal hiervoor werd de sporthal omgetoverd in een donkere ruimte met Black Light en mooi verlichte speellijnen. Een hele leuke extra handicap wat een mooi schouwspel gaf. Purmerend 1 werd uiteindelijk de verdiende winnaar. Oostzaan 1 eindigde op de tweede plaats en het gastteam van Heemskerk werd derde. Het was wederom een heel geslaagde en gezellige avond.

En noteer alvast in de agenda. Volgend jaar op maandag 7 december 2020 organiseren we weer een Volleybaloliebollentoernooi en ook dan rekenen we op veel ploegen.